Christian d. 4.s Spejdergruppe

Kontakt

E-mail: 
Adresse: 

Poppelgangen 1
3400 Hillerød

Mini-møde

Christian d. 4.s Spejdergruppe

Vi har ca. 50 medlemmer i alderen 6 – 16 år, samt 8 aktive ledere. Som den eneste spejdergruppe i Hillerød, afholder vi møde for hele gruppen hver anden lørdag fra kl. 10 til 13. Det giver os mulighed for at fordybe os mere i spejderarbejdet, da vi kan lave større/længere aktiviteter i dagslys samt at kunne gøre endnu mere brug af den dejlige natur vi har lige uden for spejderhytten. Sidst men ikke mindst er alle mere friske da det ikke er efter en lang skole/arbejdsdag.

I foråret bliver møderne afholdt i lige uger og i efteråret i ulige uger. Dette er for at tage hensyn til skilsmissefamilier. Derudover vil de enkelte grene muligvis forlænge nogle af møderne til en weekendtur.

Som spejder lærer man samarbejde, at holde hovedet koldt, at der er plads til alle og man lærer at være selvstændig, at tage ansvar og være kreativ også indenfor løsninger af problemer. Man lærer ledelse, sociale kompetencer, får selvindsigt og personlig udvikling.

Vores møder foregår næsten altid udendørs, hvad enten det er sommer eller vinter. Robust, varmt og tørt tøj tilpasset årstiden er derfor altid nødvendigt.

Vi er i øjeblikket i en situation, hvor vi godt kunne bruge nogle flere voksne, til at hjælpe til med at lave udfordrende spejderarbejde for børnene. Det er ikke så vigtigt om du har erfaring med børn eller ledererfaring. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at udvikle dig til alle tiders hjælpere. Vi har en velfungerende rød tråd for spejderarbejdet, gode arbejdsrutiner og en gruppeledelse med meget erfaring, der er villig til at hjælpe med stort set alt.