Kalender

Mountainbike Marathon

Dato: 
Søn, 25.09.2016 06:30 - 13:00

MOUNTAINBIKE MARATHON - Søndag den 25. september 2016

Til denne opgave skal vi har brug for 16 friske forældre og ledere fordelt på to hold. Vi har arbejdsområde nede omkring Fisketorvet i Hillerød centrum. Vi skal opbygge startområde, vise vej og modtage cykelrytterne når de kommer i mål m.m.

Hvor: Fisketorvet i Hillerød på P-pladsen
Hvorfor: For at tjene 8000 kr. til spejdergruppen og derved give lederne mulighed for at planlægge spændende aktiviteter for jeres børn.
Vigtigt:
Da det er en pengeskabende aktivitet der kræver at alle hjælpere er fyldt 18 år, er det desværre ikke muligt for vores spejderbørn at deltage uden  følgeskab af en voksen.

Selve opgaven:

Hold 1: Ca. 8 personer - vagt fra kl. 06:30 til kl. 11:00
De super morgenfriske
skal tømme containeren på Fisketorvet og banke jernstænger op nede på Posen og binde reb imellem stængerne til båse til cykelrytterne. Der skal afmærkes og stilles skilte op langs Søstien samt i Slotsgade. Derudover skal der hænges nogle reklamebannere op. Der skal der stå 2 personer nede ved svinget i Slangerupgade og forhindre biler i at køre op ad Slotsgade. Samt nogle personer til at guide cykelrytterne den rigtige vej. Kl. 8:50 skal der være sat tutter op ud langs Frederiksværksgade ud til Slottet. Kl. 10:00 sættes der jernstænger op langs fortovet ud mod slottet.

Hold 2: Ca. 6 voksne + spejdere - vagt fra kl. 08.00 til  kl. 13.00
Morgenholdet
skal stå ved Posen og hjælper cykelrytterne ind i den rigtige bås. De er fordelt på følgende måde: 103 km – Elite, A, B, C, D og E. Der er ca. 200 cykelryttere i hver bås. Herefter kommer dem der skal cykle 57 km: Elite, A og B. Der er ca. 350 cykelryttere i hver bås.

Kl. 9:05 skydes løbet i gang. Her er det kun 103 km Elite der får lov til at køre. Vores opgave er derefter at sluse A-rytterne ned til startfeltet som sendes af sted 9:15. Herefter sendes hver gruppe af sted med 5 minutters mellemrum. Når alle cykelryttere er sendt af sted, skal vi nedtage alt det, som er blevet bygget op fra morgenstunden. Herefter sættes der jernstænger op langs fortovet ud mod slottet. Skilte i Slotsgade, Torvet og på søstien samles sammen og sættes på plads i containeren.

Herefter er opgaven at hjælpe cykelrytterne sikkert til mål. 3 personer skal stå nede ved svinget i Slangerupgade og forhindre biler i at køre op ad Slotsgade samt hjælpe fodgængere over til Slottet. Fra kl. 11:15 skal der stå 2 personer ude i Frederiksværksgade og 1 personer skal være i målområdet. Den sidste person skal hjælpe de andre og tage forfaldne opgaver.

 


Tilmeldte

Anders Winther-Dahl
anja og Sif
Anne Funding Petersen
Anne Mette Schelde
Catharina Madsen
Emil Forchhammer
Luca
Martin Damm-Svendsen
Peter lommer Kristensen
Sven Nonboe
Søs Krogh Vikkelsøe