Betaling af kontingent

Betaling af kontingent

Betaling af kontingent

Kontingentet for at være spejder i C4 er på seneste grupperådsmøde fastsat til 750 kr. halvårligt.

Kontingentet forfalder i februar (for januar til juni) og august (for juli-december). Derudover vil weekendture, løb, sommerlejre mv. normalt koste noget pr. arrangement. Dette oplyses fra gang til gang.

Nye medlemmer:
I C4 har vi et indmeldelsegebyr på 150 kr. Det dækker bl.a. startpakken, som omfatter C4-tørklæde, knobbånd, mug, karbinhage og en ”spejderbog”, der passer til den gren, som den nye spejder skal starte i. De 150 kr. indbetales på gruppens bankkonto i Handelsbanken: :
Reg.nr. 6483 - konto 2005918. Husk at skrive medlemmets navn i tekstfeltet.

Husk at udfylde en indmeldelseblanket og aflever den til din leder. Kassereren vil efterfølgende sende nærmere besked om kontingentbetaling. Det koster 125 kr. pr. måned.

 Kontingentet opkræves halvårligt, og satserne er:

  • Spejdere (mikro, mini, junior, trop): 750 kr. halvårligt
  • Klan: 250 kr. halvårligt

Der udsendes mail med kontingentopkrævninger via Spejdernes Medlemsservice. I fakturaen er der et link til indbetaling med betalingskort via Spejdernes Medlemsservice.  Man kan tilmelde sit betalingskort, så fremtidige kontingentbetalinger trækkes automatisk på sidste betalingsdag.


Har du spørgsmål til kontingentbetaling, så skriv gerne til kasserer [at] c4spejd [dot] dk (kasserer [at] c4spejd [dot] dk) Smile