Lederne

Om afdelingen

E-mail: 
Ledere: 
Morten Dreisig Olsen
Per Vikkelsøe
Søren Lykke
Stefan Lapuchoff
Sven Noboe
Tommy Michael Jørgensen
Jacob Chr. Jacobsen
Anne Funding
forsideblok_balloner_fotograf_mads_danquah

Lederne i Christian d. 4's Gruppe

Vi lærer børn og unge at påtage sig ansvar overfor sine kammerater. Det vil sige at kunne udfordre hinanden i et samarbejde om at løse konkrete opgaver og respektere de spilleregler der er nødvendige for at nå et godt resultat.

I vores arbejde bestræber vi os på at udvikle de grundlæggende sider af mennesket. Vi arbejder derfor med de fysiske, intellektuelle, sociale, åndelige, følelsesmæssige og kreative sider af mennesket. Vi ser disse sider som en helhed.

Vi er 6 aktive ledere i Christian den 4.’s Spejdergruppe, men der er altid plads til en lederassistent mere. Det er ikke et krav at du selv har været spejder – det vigtigste er at du har lyst til at arbejde med børn og unges udvikling.

Vi kan tilbyde et fællesskab med andre ledere i gruppen og korpset. Du får erfaringer med ledelse og projekter, du får et stort netværk, og du får mulighed for at opnå en lederuddannelse. Omvendt kan du bidrage med dine kompetencer til at udvikle spejderarbejdet.

Typisk består arbejdet i spejdergruppen i, at du deltager i spejdermøde hver anden lørdag, hjælper til på ture og til arrangementer, er aktiv i ledergruppen og i uddannelse af dit eget spejderliv.